💃 SEZONSKA RAZPRODAJA - do 31.1. do polnoči 💃 Uporabi kodo: NUME15

Tamara Š. Kramer

Kreatorica nuMe Slim koncepta, osebna fitnes trenerka, life coachinja in prehranska svetovalka

Brezplačno telefonska številka:
080 87 99

Preoblikujte svoje telo in življenje z našim programom, ki je do danes pomagal 28.894 zadovoljnim ženskam, da so samozavestno skočile v svojo Sanjsko malo črno oblekico, ki je že dolgo samevala v omari.

Brez obiskov fitnesa, brez štetja kalorij in brez stradanja!

84_obrokov

SHUJŠAJ OD 3 KG DO 6 KG V 2 TEDNIH

2-tedenski nuMe Slim paket
"Mala črna oblekica"
+ 4 dodatna darilca

Polna cena: 263,12 € 

Tvoja cena:

168,44 €

Možnost plačila na do 32 obrokov
Dni
Ur
Minut
Sekund

Po kliku boste preusmerjeni na oddajo naročila, kjer boste izpolnili podatke za dostavo.

garancija

MOJA OBLJUBA

V kolikor, kljub sledenju nuMe programa v prvih 14-dneh (po kakšnem čudežu) ne bi izgubila vsaj 3 kilograma, ti bom vrnila celotno kupnino, vse do zadnjega centa!

Ja prav bereš…

Če v roku 14 dni ne boš opazila sprememb v svojem počutju in na svojem telesu, mi to sporoči na naš e-mail customercare@nu-me.eu ali pa pokliči na brezplačno telefonsko številko: 080 87 99 in brez težav ti vrnem celoten znesek tvojega nakupa.

Kot videno na:

Brez stradanja, pretirane vadbe in štetja kalorij med ustvarjanjem najboljše verzije sebe z enostavnim nuMe konceptom…

V svoje telo vnašaš vse vitamine, minerale in hranila, ki poskrbijo za tvoj zdrav imunski sistem in da boš “pokala po šivih” od vitalnosti in energije.

Lahko v roku 14 dni izgubiš do 5 kilogramov in 5 centimetrov v obsegu pasu, če si vztrajna in vestna pri privajanju na nov, bolj zdrav - nuMe - življenjski slog.

Ohraniš mladosten videz in napeto kožo, kljub hitri izgubi kilogramov, saj vsi obroki vsebujejo tako KOLAGEN, kakor tudi cink, ki poskrbita za dodatno elastičnost kože.

Boš začela opažati rezultate že po nekaj dneh, saj se bo tvoj trebušček zaradi novega načina prehranjevanja hitro skrčil in ti sploh ne bo težko preživeti dneva z manj zaužitimi kalorijami, kot si mogoče zdaj navajena.

Imaš vedno, ko ti “zakruli” pri roki zdravo in enostavno rešitev za preganjanje lakote, ki jo boš zaužila brez slabe vesti in ki ti ne bo povzročila občutka utrujenosti po hranjenu, temveč te bo napolnila z novo energijo.

Lahko dnevno uživaš v 6 slastnih, nasitnih in hitro pripravljenih obrokih, ki si jih lahko pripraviš praktično kjerkoli - potrebuješ le nuMe shaker in vodo.

Pridruži se več kot 28.894 ženskam v Sloveniji in po svetu, ki so si že povrnile samozavest in izoblikovale najboljšo verzijo sebe.…

Nadja
Nina
Lidija
Vesna
- navdušena uporabnica nuMe
Read More
"Ko sem pred tremi tedni začela s prehrano nuMe slim, si niti sanjati nisem upala, da se bom počutila tako neverjetno - polno energije in tako dobro. Ta prehrana mi je izboljšala kvaliteto življenja..."
Sanja
Read More
"Pred preobrazbo sem se sekirala, kako bom na bližajoči se poroki skrila določene kritične predele svojega telesa... Ampak, vem... Ne moreš tega kar skriti... Tako, da moram reči, da se sedaj (po preobrazbi) počutim veliko bolj samozavestno in se veselim poroke."
Zori
zadovoljna uporabnica nuMe koncepta že več kot 4 leta
Read More
"Družini nuMe sem se pridružila leta 2017, predvsem zaradi tega, ker sem imela kar precej odvečnih kilogramov, nisem se počutila samozavestno in lepo... Takrat sem naročila cel paket izdelkov, ker sem si želela čimprejšnjega učinka oziroma rezultata... Danes, po toliko letih, svojo težo še vedno ohranjam..."
Zhanna
mama velike družine in uporabnica nuMe prehrane
Read More
"...Ker imam zelo zaseden urnik, mi pogosto zmanjka časa za zdravo malico. Zato sem si po treh otrocih pomagala priti v formo z nuMe prehrano, ki je zelo enostavna za pripravo."
Nina
zadovoljna uporabnica in izbranka poletnega izziva popolne preobrazbe
Read More
"...S pomočjo nuMe prehrane sem svojo konfekcijsko številko zmanjšala kar za 3 številke, dobila še dodatno motivacijo za gibanje in se otresla bolečin v kolenih in križu."

Kako ta edinstvena formula poskrbi za zdravje in lepoto vsake borke z odvečnimi kilogrami…

Okusne nuMe Slim juhe, shake-i in ploščice S KOLAGENOM v tem zelo nizkoenergijskem 14 – dnevnem prehranskem režimu, lahko predstavljajo edini vir prehrane.

V 6 uravnoteženih obrokih dnevno dobi tvoje telo vse vitamine, minerale in hranila z le 118 kcal ter kar 12 g beljakovin na obrok. Skupno pa v enem dnevu ne zaužiješ več kot 800 kcal, ki jih potrebuješ za zdravo izgubo telesne teže, centimetrov in telesne maščobe.

Predstavlja odlično priložnost za začetek novega, bolj zdravega življenjskega sloga, rezultate pa boš opazila že v prvem tednu ali pa ti povrnemo celoten znesek nakupa!

Za samo 1,70 eur na obrok v svojem nuMe Slim paketu "Mala črna oblekica", dobiš še...

84 slastnih in polnovrednih obrokov, ki jih lahko pripraviš kjerkoli in kadarkoli in pozabiš na kuhanje ter nakupovanje živil za naslednjih 14 dni…

  • 18 obrokov nuMe slim shakeov s kolagenom Francoska Vanilija
  • 18 obrokov nuMe slim shakeov s kolagenom Čokoladni Muffin
  • 12 obrokov nuMe slim shakeov s kolagenom Jutranji Cappucino
  • 6 obrokov nuMe slim shakeov s kolagenom Rajska Malina Borovnica
  • 6 obrokov nuMe slim shakeov s kolagenom Cocco Loco
  • 12 obrokov nuMe slim juh s kolagenom Vrtna zelenjava
  • 6 obrokov nuMe slim ploščic Hrustljav kokos
  • 6 obrokov nuMe slim ploščic Kremasti keks

NBG motivacijski načrt za spodbudo na poti do preobrazbe z vsakodnevnimi motivacijskimi mislimi, mojo podporo ter podporo nuMe skupnosti v posebni skupini.

14-dnevni online vadbeni načrt, ki ti zagotavlja še boljše rezultate in katerega lahko izvajaš kadarkoli si to želiš ali pa ti dopušča tvoj urnik.

20 minutni individualen sproščen klepet z menoj, na katerem ti odgovorim na tvoja morebitna vprašanja in te popeljem v svet nuMe zdravega načina življenja.

Članstvo v ekskluzivni Facebook skupini, kjer se dobiš veliko opore in spodbude ter praktičnih nasvetov od “sotrpink”, lahko pa se nam pridružiš tudi na torkovem live klepetu ob shake-u in četrtkovi 20 minutni vadbi za boljše počutje in fit telo.

Se sprašuješ ali moj koncept deluje?
Naj povejo kar moje stranke...

Helena
zadovoljna uporabnica nuMe režima
Read More
"... Jaz se nuMe koncepta držim že 6 let... NuMe je namreč zelo dobra rdeča nit v življenju, s katero dobiš vse minerale in ostale sestavine, ki so pomembne za naše telo in organe. Se pravi dobiš dovolj energije... Kar je potem vidno tudi pri vsakdanjih opravilih."
nuMe punce
Read More
"Po nekaj tednih preobrazbe količinsko niti ne zmoreš več pojesti toliko kot si prej, ker se ti skrči želodec. Enostavno nisi več lačen. Včasih se mi zdi, da bi lahko med nuMe obroki zdržala še dlje časa... Preoblikovanje telesa se dogaja predvsem na račun maščobe, ne zgubljaš pa mišične mase."
Anja
oboževalka nuMe prehrane
Read More
"Jaz mislim, da je nuMe najbolj primeren za tiste, ki se želijo znebiti nekih ustaljenih vzorcev in preiti na neke nove navade... Ves proces je bil zelo prijeten... Lakote nisem čutila... Polepšali so se mi nohti..."
Sanja
Read More
"Vsem, ki se še niste odločili za nuMe preobrazbo predlagam, da kar pogumno pobrskate po spletu in si naročite kakšne izdelke, da boste tudi ve tako samozavestne, kot smo me, ki smi preobrazbo že uspešno opravile."

"Tamara, kaj pa v primeru, če pri meni koncept ne bi deloval?"

Moja 14 dnevna GARANCIJA zate, na delovanje in zadovoljstvo!

V kolikor, kljub sledenju nuMe programa v prvih 14-dneh (po kakšnem čudežu) ne bi izgubila vsaj 3 kilograma, ti bom vrnila celotno kupnino, vse do zadnjega centa!

Ja prav bereš…

Če v roku 14 dni ne boš opazila sprememb v svojem počutju in na svojem telesu, mi to sporoči na naš e-mail customercare@nu-me.eu ali pa pokliči na brezplačno telefonsko številko: 080 87 99 in brez težav ti vrnem celoten znesek tvojega nakupa.

Da bo pa odločitev in pot do tvojega začetka še lažja ti poleg top cene podarim še...

Fat burner drink
nuMe shaker
Brezplačno poštnino
14-dnevno garancijo

Najpogostejša vprašanja (in odgovori)...


DA!

V kolikor po 14-ih dneh ne zaznaš prvih opaznih sprememb oziroma s svojimi rezultati (po kakšnem čudežu) ne bi bila zadovoljna, ti brez oklevanja vrnem vse do zadnjega centa : )

Seveda, paket lahko s pomočjo LeanPay-a (uporabniku prijazne aplikacije) plačaš na 3, 6, 12, 24 ali celo 36 obrokov – na hiter in enostaven način. Potrebuješ le veljavno kartico s katero lahko kupuješ preko spleta.

LeanPay ima dovoljenje za potrošniško kreditiranje Ministrstva za gospodarski razvoj.

2 tedenski nuMe Slim Paket Mala črna oblekica, je tako kot ostali nuMe slim paketi, primeren za večino odraslih, ki si želijo hitro in učinkovito izgubiti nekaj odvečnih kilogramov in centimetrov, ter že v roku dveh tednov začeti uživati v bolj zdravem življenjskem slogu. Primeren je za diabetike, vegetarijance in bolnike s celiakijo.

OPOMBA: NuMe Slim Bar s kolagenom – Cookies and Cream in Coconut Crunch vsebujejo gluten in niso primerne za bolnike s celiakijo.

Med tem, ko…

NI PRIPOROČLJIVO, da živila nuMe – kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti – uživajo nosečnice in doječe matere, otroci, mladina in starejše osebe. Izdeleki pa prav tako niso primerni za ljudi z alergijami na določene vrste hrane (soja, mleko).

Prehranski načrt z nuMe slim napitki, juhami in ploščicami s kolagenom – ti bo kot edini vir prehrane – v zelo nizkoenergijski dieti (VLCD <800 kcal), 6 obrokov na dan, pomagal izgubiti v povprečju 1,5 do 3 kg na teden. Seveda pa je to odvisno tudi od tvojega indeksa telesne mase, starosti, metabolizma, fizične aktivnosti in tako dalje.

VLCD je izraz za zelo nizkoenergijska dieto. Zakonodaja na področju VLCD je zelo stroga in zagotavlja, da je uporabnikom teh prehranskih načrtov zagotovljeno, da prejmejo 100% vitaminov, mineralov in hranil, ki jih naše telo potrebuje na dnevni bazi z minimalno količino kalorij. Po zakonu lahko VLCD vsebuje od 450 do 800 kalorij na dan. Tako tudi raven krvnega sladkorja ostane stabilna s pomočjo rednega vnosa nuMe obrokov.

Tvoj cilj naj bo dolgoročna sprememba življenjskega sloga.

To pomeni, da je poleg spremembne tvojih prehranjevalnih navad, pomemben še psihološki vidik preobrazbe in fizična aktivnost.

Ravno iz tega razloga ti ob nakupu nuMe slim paketa pripada tudi motivacijsko vodenje in vadbeni načrt, ki ti zagotavlja boljše počutje in oblikovanje kritičnih delov tvojega teles, prav tako pa ti pomaga zmanjšati tveganje za razne kronične ali akutne bolezni.

Takole je…

Lakoto navadno lahko občutiš v prvih dneh navajanja na nuMe način življenja, potem pa se telo navadi na nove prehranjevalne navade – 6 manjših obrokov na dan – in tvoj želodec se skrči. Telo gre v stanje, podobno postu, in začne pretvarjati maščobe v snovi, ki spodbujajo občutek “polnosti”.

Poleg tega pa vsi nuMe napitki, juhe in ploščice s kolagenom vsebujejo vlakna in beljakovine, ki ti prav tako dajejo občutek sitosti.

Za tešenje morebitnih napadov lakote pa smo pri nuMe zate razvili nuMe Slim Boost v obliki mehkih karamel (v slastnem okusu sladke jagode) z gukomananom, ki te bodo rešile vsakokrat, ko te napade lakota ali si zaželiš nekaj sladkega.

Druga dobra rešitev za občutek žvečenja pa je sveže korenje (ali druge korenovke), ki si jih narežeš na tanke palčke ter jih poješ vsakokrat, ko imaš občutek lakote, še posebej pridejo prav zvečer pred televizorjem.

Ne, ni potrebno. 6 obrokov nuMe Slim napitkov, juh in ploščic s kolagenom vsebuje vse potrebne vitamine in minerale, ki jih potrebuješ za dobro počutje in zdrav imunski sistem (in to v pravih razmerjih).

Izkušnje naših zadovoljnih uporabnic pa so pokazale celo drastično izboljšanje kakovosti las, kože in nohtov, zaradi visoke vsebnosti vitaminov in mineralov, ki jih tvoje telo prejme s pomočjo 6 nuMe Slim napitkov, juh in ploščic s kolagenom.

Kolagen v nuMe slim izdelkih telesu zagotavlja vse potrebne sestavine za obnovo kolagenskega omrežja ter pomaga izboljšati (ali celo odpraviti) znake staranja, saj poveča elastičnost in trdnost kože ter zmanjša gube.

Namen kolagena v nuMe Slim napitkih, juhah in ploščicah je, da tvoja koža – ob izgubi teže – ne izgubi elastičnosti, ampak ohrani prvotno svoje stanje.

Popiti moraš 2 do 3 litre tekočine (vključno s tem, kar prejmeš v nuMe napitkih in juhi), saj ti tekočina pomaga vzdrževati tvoj prebavni sistem in zmanjša neprijetno počutje tekom vključenosti v nuMe prehranski načrt. Poleg tega pa ti daje tudi občutek polnosti, ko se tvoje telo navaja na drugačno hrano in na to, da poješ manj.

Ni potrebno, da piješ zgolj vodo. Lahko piješ tudi čaj ali kavo, brez sladkorja in mleka, naravni sok ali mineralno vodo.

Večina ljudi se odloči, da tudi po tem, ko je cilj že dosežen, nadaljujejo z enim ali dvema nuMe obrokoma na dan.

Zakaj?

Tudi po tem, ko si že oblikovala svojo idealno postavo je zaželjeno, da nadaljuješ z zdravim življenjskim slogom in zaužiješ do 6 obrokov na dan. NuMe slim obroki pa ti – zaradi izjemno enostavne priprave in vsebnosti vseh potrebnih vitaminov in mineralov – pri tem zelo pomagajo.

SESTAVINE: Izolat sojinih beljakovin, mleko v prahu (posneto mleko v prahu, sirotka (iz mleka) v prahu obogatena z beljakovinami), dekstrin, sojin lecitin v prahu, minerali**, izvleček kave, maltodekstrin, hidroliziran kolagen Peptiplus 5,1%, aroma, vitamini**,gostilo: ksantanski gumi, sladilo: sukraloza.

**VITAMINI:Vitamin C, vitamin E, niacin, vitamin A, pantotenska kislina, vitamin B6, riboflavin (B2), tiamin (B1), vitamin K, folna kislina, biotin, vitamin D, vitamin B12.

**MINERALI: Kalij, natrij, klorid, magnezij, kalcij, cink, železo, baker, mangan, jod, krom, selen, molibden.**Priporočen dnevni vnos (PDV) (8400 kJ/2000 kcal)

Navodila za uporabo:

Spodaj sta opisana dva režima, za katera se lahko odločiš ali pa ju po želji kombiniraš.

Režim A. Odločiš se lahko za nuMe Prehranski Načrt kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti (VLCD <800 kcal), ki je najbolj učinkovit. Z nuMe Slim napitki in Slim juhami s kolagenom lahko namreč v celoti nadomestiš vse obroke dneva, s 6 nuMe slim obroki dnevno v manj kot 800 kcal. Pričakovana izguba telesne teže 6-9 kg/mesec.

Priporočena razporeditev obrokov (medtem, ko si sama lahko razporediš napitke, juho ali ploščico čisto po svojih željah, saj so izdelki med seboj enakovredni, kot tudi ure glede na vaš dnevni ritem):

ZAJTRK (6h): nuMe Slim napitek

MALICA (9h): nuMe Slim napitek

KOSILO (12h): nuMe Slim juhica

MALICA (15h): nuMe Slim napitek

VEČERJA (18h): nuMe Slim Bar

MALICA (21h): nuMe Slim napitek

Režim B. Lahko pa se odločiš za malo manj strog režim, torej nuMe Prehranski Načrt v kombinaciji nuMe Slim obrokov z ostalo zdravo prehrano v nizkoenergijski dieti (LCD 1000 – 1200 kcal), kjer dodaš do 400 kcal v obliki: piščančji file na žaru, zelenjava na žaru ali solata s piščancem ali solata z lososom, čičerika, zelenjava ali file tune z zelenjavo na žaru ali kuhana govedina z zelenjavo, itd. Pričakovana izguba telesne teže 3-6 kg/mesec.

ZAJTRK (6h): nuMe Slim napitek + 1/2 banane ali 1/2 sadja (zmiksano skupaj) + chia semena

MALICA (9h): nuMe Slim napitek

KOSILO (12h): piščančji zrezek na žaru + zelenjava ali losos na žaru + zelenjava

MALICA (15h): nuMe Slim napitek

VEČERJA (18h): nuMe Slim Bar

MALICA (21h): nuMe Slim napitek

Vsi nuMe slim napitki in juhe se pripravljajo z vodo (2,5-3 dcl). Slim juhe se pripravljajo s toplo vodo iz pipe tako, da ni potrebno nič kuhati. V mešalec (shaker) natočiš od 2,5 dl do 3 dl hladne vode in dodaš eno porcijo izdelka. Mešalec (shaker) zapri s pokrovčkom ter temeljito pretresi. Za najboljšo teksturo pred zaužitjem počakaj 1-2 minuti.

Nasvet: V mešalnik stresi vsebino in dodaj kocke ledu ter zmešaj. Slim ploščice so že pripravljene za uživanje. Tako imaš na poti, v avtu ali službi, zmeraj pri roki enostavne, praktične in izjemno hranilne obroke.

NAVODILA: V času diete je potrebno zaužiti velike količine vode, najbolje 2-3 litre na dan. Živila kot edini vir prehrane ne smejo uživati nosečnice in doječe matere, otroci, mladina in starejše osebe. Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij izdelka na dan in se jih zato uporablja kot edini vir prehrane. Zelo pomembno je, da zaužijete vseh 6 porcij na dan.

84_obrokov

SHUJŠAJ OD 3 KG DO 6 KG V 2 TEDNIH

2-tedenski nuMe Slim paket
"Mala črna oblekica"
+ 4 dodatna darilca

Polna cena: 263,12 € 

Tvoja cena:

168,44 €

Možnost plačila na do 32 obrokov
Dni
Ur
Minut
Sekund

Po kliku boste preusmerjeni na oddajo naročila, kjer boste izpolnili podatke za dostavo.

garancija

MOJA OBLJUBA

V kolikor, kljub sledenju nuMe programa v prvih 14-dneh (po kakšnem čudežu) ne bi izgubila vsaj 3 kilograma, ti bom vrnila celotno kupnino, vse do zadnjega centa!

Ja prav bereš…

Če v roku 14 dni ne boš opazila sprememb v svojem počutju in na svojem telesu, mi to sporoči na naš e-mail customercare@nu-me.eu ali pa pokliči na brezplačno telefonsko številko: 080 87 99 in brez težav ti vrnem celoten znesek tvojega nakupa.

© 2023 nuMe / Vse pravice pridržane                   Splošni pogoji